Ray-Ban-zonnebrillen

Wanneer je het hebt over zonnebrillen, gaat dit al snel over het merk Ray-Ban. Ray-Ban is namelijk één van allerbekendste merken ter wereld en daarmee een absolute ster in de wereld van de zonnebrillen. Op zoek naar een bril van Ray-Ban? Ga dan eens naar www.Faciato.nl. Hier vind je een rijk assortiment aan zonnebrillen, waaronder Ray-Ban, waardoor je geheid een product vindt dat bij jou past!

Een zonnebril uitkiezen

Een zonnebril moet bij jouw persoonlijke stijl passen. Er bestaan zoveel verschillende merken en monturen dat het uitkiezen van zo’n bril niet altijd even eenvoudig is. Vaak stuit je op modellen die het nét niet zijn. Op Faciato.nl is het aanbod brillen zó groot dat dit haast niet het geval kan zijn. In ons aanbod vind je zeker iets dat bij jou past. Van bijzonder stijlvolle montuurtjes voor de heren tot trendy brillen voor de dames: Faciato.nl heeft dé bril voor jou!

Ray-Ban

Het merk Ray-Ban is anno 2015 nog altijd érg populair. Knap, zeker als je beseft dat de brillen al sinds 1937 worden gemaakt. Zodoende produceerde Bausch en Lomb, zoals de oprichters heten, al brillen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze werden verkocht aan militairen, evenals andere optische artikelen. Het best bekend bij het grote publiek is wellicht de Aviator, de fameuze pilotenbril die werd geproduceerd voor verkeersvliegers die een helder zicht nodig hadden.

Wayfarer

Naast de beroemde Aviator Shades kent Ray-Ban nog meer modellen die toonaangevend zijn gebleken voor de voortzetting van het bedrijf. Zo ontwikkelde men in 1952 de Ray-Ban Wayfarer, in 2015 bekend bij menig liefhebber van mode. Dit model is nu nog altijd populair: ze vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Over Faciato.nl
Zoek jij een passende zonnebril van Ray-Ban. Kijk dan niet verder dan Faciato.nl! Bezoek de website voor méér informatie over onze collectie.