Woolrich houdt je stijlvol warm

Het modemerk Woolrich bestaat al heel erg lang. Dit in 1830 opgerichte bedrijf staat dan ook bekend als de oudste outdoor wear producent van de Verenigde Staten. De oprichters waren Daniel McCormick en John Rich. Zij begonnen oorspronkelijk met het fabriceren van stoffen voor jagersvrouwen. Tegenwoordig produceert dit legendarische bedrijf onder andere diverse moderne outdoor kledingstukken. Deze kledingstukken staan bekend om hun duurzame en comfortabele eigenschappen. Naast mutsen, sjaals en petten, biedt het merk ook diverse kwalitatieve jassen aan. Die jassen vind je terug in het Woolrich assortiment van Oger.nl.

Vind jouw ideale Woolrich jas in de collectie van Oger

In de collectie staan jassen voor verschillende weersomstandigheden. Met een kwalitatieve polar jacket hoef je het bijvoorbeeld nooit meer koud te krijgen tijdens extreme weersomstandigheden. Deze polar jacket heeft een speciale Teflon finishing, waardoor hij je extra beschermt tegen wind, sneeuw en regen. De jas beschikt verder over een comfortable coyote bontkraag, die je ook kunt afnemen. Tijdens de wat warmere dagen, maak je gebruik van een sportief donsjack met een comfortabele kraag en een verdekte ritssluiting. Dit is met name een fijne jas voor in het najaar.

Woolrich jassen zijn eenvoudig aan te schaffen

Is het veel te koud om de deur uit te gaan in je oude jas? Bestel dan een echte Woolrich jas via de webwinkel van Oger, en laat deze vervolgens snel en comfortabel bij je thuisbezorgen. Zo ga je de volgende keer een stuk warmer de deur uit, met een kwalitatieve en modieuze jas van Woolrich.